Transport van oldtimers en speciale wagens

Een oldtimer of speciale auto transporteren is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt.

Geruime tijd deden wij dit met een normale trailer zoals iedereen die wellicht wel kent. Een vlakke aanhanger aan de trekhaak van de bestelwagen. Vrij simpel en voor de hand liggend tot wanneer de weersgoden ongunstig gestemd zijn. Resultaat: uren poetswerk een slecht gezinde eigenaar en bovendien ook nog de kans op beschadiging. Hoe makkelijk vliegt een steentje vanuit de band van de bestelwagen niet tegen het koetswerk van de perfect gerestaureerde oldtimer of erger nog een onvindbaar koplampglas in scherven…

Voor al uw vervoersproblemen kunnen wij een oplossing bieden. Onze bestelwagen biedt een grote laadruimte voor transport van heel wat losse onderdelen terwijl we met onze volledig gesloten huifaanhangwagen uw oldtimer proper en onbeschadigd afleveren. Met een nuttige binnenruimte van 6m10m lengte, 2m20 breedte en 2m00 hoogte kan hij moeiteloos de grootste wagens slikken en vervoeren. De zware elektrische lier zorgt ervoor dat moeilijk te verhandelen voertuigen in een handomdraai zijn geladen. Ook lage wagens behoren probleemloos tot de mogelijkheden.

Heeft u een oldtimer transport probleem, contacteer ons dan gerust, wij staan graag tot uw beschikking.Bekijk de bedrijfsfilm.