Inox uitlaten voor oldtimers en klassiekers

Iedereen kent wellicht het probleem van een roestende uitlaat op zijn oldtimer. Vaak worden relatief weinig kilometers gereden of te veel korte ritten waardoor de uitlaat snel gaat roesten en voortijdig vervangen moet worden.

Inox brengt de oplossing voor dit probleem. Een uitlaat uit inox roest niet meer en moet bijgevolg nooit meer vervangen worden.

Wij maken onze uitlaten volledig op maat en precies naar uw wensen. Vaak is dit de ideale oplossing voor zeldzame wagens waar geen kant-en-klare inox uitlaat beschikbaar voor is. Ook ‘gewone’ oldtimers kunnen met een op maat gemaakte uitlaat uitgerust worden. Wij kunnen ze waarheidsgetrouw namaken of aanpassen aan uw specifieke wensen. Voor extreem lage voertuigen kan dit interessant zijn met het oog op het vergroten van de bodemvrijheid.

Ook collectoren behoren tot de mogelijkheden. Dit is vooral interessant wanneer het voertuig is uitgerust met een niet originele motor en de gietijzeren collector niet meer gebruikt kan worden. Bekijk de bedrijfsfilm.