Historiek van Oldtimerbedrijf Decan Classics

Het begon allemaal bij mijn vader die tijdens zijn jeugd de liefde voor het sleutelen ontdekte. De pa van een zijn goede vriend had een garage van Engelse wagens waar mijn vader heel wat tijd doorbracht. Ook thuis na het werk werd vaak tot in de vroege uurtjes gesleuteld in de te kleine garage.

In 1978 verhuisde ons gezin naar Nieuwpoort. De hobby was inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandig bijberoep en de kleine garage werd ingeruild voor twee grote loodsen. Ik was toen nog zeer jong, maar de interesse in auto’s stond als een paal boven water. Op jonge leeftijd begon  ik mee te sleutelen. Het begon met demonteren maar evolueerde snel naar kleine herstellingen en gaandeweg naar serieuze werkzaamheden. Ondertussen kijk ik terug op bijna dertig jaar  ervaring en zijn volledige restauratieprojecten mij zeker niet vreemd. Ik blijf gemotiveerd om bij te leren en leg de lat voor mezelf continu hoger. Dit reflecteert zich in de steeds hogere kwaliteit die we afleveren.

Sedert 2008 werken we in een compleet nieuw atelier van 600m². We blijven continu evolueren en recent werd een spuitcabine in gebruik genomen. In komende jaren hopen wij te blijven groeien om zo een nog betere service te kunnen aanbieden.

Ik hoop alvast u te mogen verwelkomen in mijn groeiende zaak.